Black Garlic DownVillage

Η Black Garlic DownVillage, ξεκίνησε την πορεία της το 2012 ως μια πειραματική φάρμα στο Κατηχώρι Πηλίου από τον Παναγιώτη Γανωτή, ο οποίος με σπουδές σε αυτοματισμούς και υπολογιστές, παράγει τα τελευταία επτά χρόνια μαύρο σκόρδο που «ταξιδεύει» στις αγορές του εξωτερικού και τις κατακτά. Προηγήθηκε η ιδέα, με την πολύτιμη συμβολή του σεφ Γρηγόρη Χέλμη και ακολούθησε η έρευνα & τα πειράματα τόσο στην ίδια την παραγωγή του, όσο και σε καινοτόμα προϊόντα.

Παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας από μαύρο σκόρδο. Ιδανικό για όσους αγαπούν τις premium γεύσεις, αλλά και την υγιεινή διατροφή. Η ιδέα προέκυψε από το πάθος μας για μοναδικές γεύσεις, ακολούθησαν τα πειράματα μέχρι να τελειοποιήσουμε το τελικό προϊόν, χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένους θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, έτοιμα για σερβίρισμα ή απλά ως εξαιρετικό συστατικό σε πληθώρα συνταγών.