Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στο eshop του Elli Deli _ Ελληνικά Delicatessen .

Η εταιρεία μας είναι μία νεοσύστατη επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2020.
Η ώθηση και η  υλοποίηση της σύστασης αυτής της εταιρείας  οφείλεται στους παρακάτω παράγοντες : της προσωπικής μας ανάγκης να βρούμε και να δοκιμάσουμε προϊόντα από παραγωγούς που με μεράκι και αγάπη για την φύση προσφέρουν τα πιο αγνά και ποιοτικά της προϊόντα , η πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και φυσικά η αγάπη μας για την φύση και τους θησαυρούς που κρύβει.

Εμπνευσμένοι από τον τόπο μας τον πανέμορφο Βόλο, χτισμένο  στους πρόποδες του βουνού των Κενταύρων, Πήλιο, δίνοντάς μας εξαιρετικές επιλογές σε προϊόντα με μοναδική ποιότητα, άρωμα και γεύση.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή τα αγνά και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές του ανάγκες  σε είδη πρωτης ανάγκης και όχι μονο.

Προϊόντα

Σε εμάς θα βρείτε την τεράστια ποικιλία και τη μοναδική ποιότητα που μας χαρίζει η Ελληνική Γή από ανθρώπους που αγαπούν την φύση και που σας την προσφέρουν μέσα σε ιδιαίτερες συσκευασίες .

Βότανα , χειροποίητα ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού από  το μαγευτικό πήλιο, Μέλι , Βούτυρα ξηρών καρπών , Τόνος Αλοννήσου ,Αλείμματα , Βιολογικά  προϊόντα , Ελαιόλαδο και ελίες , Φυτικά Καλλυντκά είναι απο τις κατηγορίες που θα βρείτε σε εμάς.