Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στο eshop του Elli Deli _ Ελληνικά Delicatessen .

Η εταιρεία μας είναι μία νεοσύστατη επιχείρηση που ιδρύθηκε τον Μάιο του 2020.
Η ώθηση και η  υλοποίηση της σύστασης αυτής της εταιρείας  οφείλεται στους παρακάτω παράγοντες : της προσωπικής μας ανάγκης να βρούμε και να δοκιμάσουμε προϊόντα από παραγωγούς που με μεράκι και αγάπη για την φύση προσφέρουν τα πιο αγνά και ποιοτικά της προϊόντα , η πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και φυσικά η αγάπη μας για την φύση και τους θησαυρούς που κρύβει.

Εμπνευσμένοι από τον τόπο μας τον πανέμορφο Βόλο, χτισμένο  στους πρόποδες του βουνού των Κενταύρων, Πήλιο, δίνοντάς μας εξαιρετικές επιλογές σε προϊόντα με μοναδική ποιότητα, άρωμα και γεύση.

Σε εμάς θα βρείτε την τεράστια ποικιλία  και τη μοναδική ποιότητα που μας χαρίζει η Ελληνική Γή από ανθρώπους που αγαπούν την φύση και που σας την προσφέρουν μέσα σε  ιδιαίτερες συσκευασίες όπως για παράδειγμα βότανα , όσπρια , ελαιόλαδα , έλαια, ζυμαρικά κ.α

Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή τα αγνά και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας .

Είμαστε ανοιχτοί στο να δοκιμάζουμε και να αναζητούμε προϊόντα από  μικρούς παραγωγούς δίνοντας την αξία που τους αξίζει.

Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στο κατάστημά μας δίνοντάς σας την ευκαιρία να μας γνωρίσετε.

GET IN TOUCH WITH US

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αγαπητοί μας πελάτες θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, πρόταση, σκέψη σας,
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και το φυσικό μας κατάστημα ώστε να γνωρίσετε από κοντά εμάς και τα προϊόντα μας . Η φιλοσοφία μας είναι πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά γι αυτό και με χαρά θα θέλαμε να ακούσουμε και τις δικές σας ιδέες προτάσεις και παρατηρήσεις.

ΒΟΛΟΣ

Αναλήψεως 254Γ

τκ 38222, Βόλος

Phone: +30 699 68 11 975 // +30 2421 40 75 82
Email: sales@ellideli.gr