Περιγραφή: Παραδοσιακό ελληνικό προϊόν που παράγεται χειροποίητα , με βιολογικό αλεύρι σκληρού σίτου παραδοσιακής ποικιλίας “Λήμνος”, χειροποίητο φυτικό γάλα από σπόρους βιολογικής κάνναβης και αλεύρι κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας της Kannabio, καθώς επίσης και αρωματισμένος με ανθό κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας της Kannabio.
Παραδοσιακή Συνταγή
Υλικά: 1 Φλιτζάνι τραχανάς βιολογικής Κάνναβης, 4-5 φλιτζάνια νερό (ανάλογα πόσο πηκτή θέλετε την σούπα σας), αλάτι, πιπέρι, βούτυρο ή ελαιόλαδο
Παρασκευή: Αφού βράσει το νερό χαμηλώνετε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και προσθέτετε τον τραχανά, το ελαιόλαδο ή το βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε συχνά για να μην κολλήσει στην κατσαρόλα.
Όσο περισσότερο το αφήνετε να βράσει , τόσο πιο πηκτή θα γίνει η σούπα. Μπορείτε να προσθέσετε ντομάτα, κρεμμύδι ή φρέσκο μαϊντανό για επιπλέον γεύση .