Λίγα λόγια

Sia Bars - Handmade Raw Bars

Η Sia Βars είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στις αρχές του 2019 στο Βελεστίνο Μαγνησίας. Ξεκίνησε από την μητέρα της τετραμελούς οικογένειας και την αγάπη της προς την υγιεινή διατροφή . Θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο στην οικογένειά της, έφτιαχνε στο σπίτι τις διάφορες μπάρες δημητριακών καλύπτοντας τις θρεπτικές, αλλά αι γευστικές τους ανάγκες .

Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήρι της, με την αγάπη και προσοχή συνεχίζει να παρασκευάζει και να συσκευάζει μια μεγάλη γκάμα από μπάρες δημητριακών και μίγματα δημητριακών για όλους εσάς και τα παιδιά σας.

Οι Sia Βars παρασκευάζονται με εξαιρετικής ποιότητας Α’ ύλες  χωρίς θερμική επεξεργασία και χωρίς τη χρήση πρόσθετων συντηρητικών ζάχαρης και ελαίων . Είναι ιδανικές για μια ισορροπημένη διατροφή μικρών και μεγάλων, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες στη δουλειά, στο σχολείο και στις αθλητικές δραστηριότητες . Η προσεγμένη τους συσκευασία σε προστατευτική ατμόσφαιρα βοηθά να τις έχετε πάντα μαζί σας.

Οι Sia Βars  προσφέρουν στον οργανισμό τις σωστές θερμίδες, γιατί σημασία έχει το είδος των θερμίδων που καταναλώνουμε και όχι μόνο ο αριθμός . Οι θερμίδες είναι το καύσιμο του οργανισμού . Όσο θρεπτικές τόσο καλύτερα λειτουργεί!