ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΜΕΧΡΙ 2 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ

Aromapack

Πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 ασφάλειας τροφίμων ξεκίνησε το ταξίδι της το 2017 με έδρα το Βόλο. Στόχος της η δημιουργία ενός συσκευαστηρίου που θα λαμβάνει υπόψιν τις ανάγκες του μικρού και μέσου παραγώγου ώστε να προωθήσει τα προϊόντα του σε αντάξια της ποιότητας τους τιμές.

Στην Aromapack  ένα ποιοτικό προϊόν μπορεί να βρει το δρόμο του στην αγορά μέσω τις σωστής συσκευασίας και να ανταμειφθεί με αυτό που πραγματικά αξίζει και όχι σε χαμηλές τιμές υπερχοντρικής.

Για να γίνει αυτό πράξη δημιουργεί συσκευασίες που θα αναδείξουν το προϊόν  ενώ ταυτόχρονα θα κλείσουν και θα διατηρήσουν όλα τα αρώματα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους αναλλοίωτα.

Συγχρόνως  δίνουν την δυνατότητα ακόμα και σε μικρές ποσότητες ώστε να γίνετε εφικτό ένας μέσος παράγωγος να μπορεί να συσκευάσει το προϊόν του δημιουργώντας πραγματική υπεραξία χωρίς τους περιορισμούς τις ελαχίστης παραγγελίας που ορισμένες φόρες κάνουν απαγορευτική κάθε προσπάθεια για συσκευασία.

Ο παράγωγος πλέον σε συνεργασία με την εταιρεία μπορεί να γίνει ο ίδιος διαπραγματευτής της τιμής στην οποία θα φτάσει στα ράφια των τελικών σημείων πώλησης.

Τέλος η επιλογή τις κατάλληλης συσκευασίας για την ανάλογη αγορά αποτελεί το βασικό παράγοντα για την εμπορική επιτυχία του προϊόντος σας.

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram Pinterest
Sidebar
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.