ΨυχήHerbs

Discover Herb's new Philosophy

Knowledge Considers Perfection - Taste & Discover

Η ΨυχήHerbs έχει τις καλλιέργειές της στο μυθικό βουνό των κενταύρων, Πήλιο, όπου το μικρόκλιμα με το μεγάλο υψόμετρο της περιοχής δίνει απαράμιλλης ποιότητας βότανα. Η μαγεία αυτού του μέρους μεταφέρετε μέσα από τα αρώματα των βότανων που μας προσφέρει.

Γιατί ΨυχήHerbs ?  Επειδή η ψυχή των βοτάνων ζει στην Ελληνική ύπαιθρο απ’ όπου συλλέγεται και φυλακίζεται στις συσκευασίες με σκοπό να φτάσει στον καταναλωτή, είτε με την μορφή εξαιρετικής ποιότητας αιθέριων ελαίων και ελαίων βάσης, είτε ως ένα απολαυστικό ρόφημα ή ακόμα και στην πιο απλή μορφή του.

Η εταιρεία καλλιεργεί και παράγει με αποκλειστικά φυσικές μεθόδους στα υπό ένταξη σε βιολογικής πιστοποίησης κτήματά της που σε λίγο καιρό θα μπορεί και επίσημα να μας προσφέρει βιολογικής καλλιέργειας βότανα.
Το σημαντικότερο κομμάτι τις διαχείρισης των βότανων μετά το χωράφι, για την ασφαλή και ποιοτική συσκευασία που διασφαλίζουν την ποιότητα αλλά και την διατήρηση αυτής, έχει αναλάβει το πιστοποιημένο με ISO 22000:2005 συσκευαστήριο που διαθέτει η εταιρεία την Aroma Pack.

Κατηγορίες προϊόντων

Μείγματα βοτάνων , Αιθέρια έλαια , Βότανα , Προϊόντα βοτάνων