Το Πήλιο_ Pasta Pelion

Η εταιρεία , `ΤΟ ΠΗΛΙΟ`, ιδρύθηκε το 2015 και εξειδικεύεται στην παράγωγη Ελληνικών παραδοσιακών ζυμαρικών. Η έδρα και η παραγωγή, βρίσκονται σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, την Πορταριά.

Η παραγωγή των ζυμαρικών , βασίζεται σε παλιές ελληνικές παραδοσιακές συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Τα ζυμαρικά, περιέχουν τα πιο αγνά και φρέσκα παραδοσιακά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, που προμηθεύετε από τοπικούς παραγωγούς.   ’ΤΟ ΠΗΛΙΟ ‘’, προσφέρει καθημερινά, ζυμαρικά υψηλής ποιότητας, με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σχήματα και γεύσεις, όπως είναι χυλοπίτες, χυλοπιτάκι, τραχανάς, παπαρδέλες, λαζάνια και πολλά άλλα. Τα προϊόντα , παράγονται με φροντίδα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας και με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και  ISO 22000:2005

Τον Ιούλιο του 2020 η εταιρεία πήρε τη μεγαλύτερη διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας Platinum Quality Mediterranean taste awards .

Με γνώμονα την αγάπη τους για την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και την προώθηση ζυμαρικών υψηλής ποιότητας, η εταιρεία  επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο διανομής των προϊόντων της, κερδίζοντας καθημερινά νέους πιστούς πελάτες.